Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
28
Upozornění na možnost páchání majetkové trestné činnosti
29
Upozornění na možnost páchání majetkové trestné činnosti
30
Upozornění na možnost páchání majetkové trestné činnosti
1
Upozornění na možnost páchání majetkové trestné činnosti
2
Upozornění na možnost páchání majetkové trestné činnosti
3
Pozvánka na adventní koncert ve Vliněvsi
Upozornění na možnost páchání majetkové trestné činnosti
Pozvánka na předvánoční řemeslný jarmark
Tradiční Řízkobraní v restauraci Na Knížecí
4
Mikulášská besídka v restauraci Na Knížecí
Upozornění na možnost páchání majetkové trestné činnosti
Tradiční Řízkobraní v restauraci Na Knížecí
5
Upozornění na možnost páchání majetkové trestné činnosti
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Upozornění na změnu provozní doby pobočky České pošty v Dolních Beřkovicích
6
Upozornění na možnost páchání majetkové trestné činnosti
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Upozornění na změnu provozní doby pobočky České pošty v Dolních Beřkovicích
7
Upozornění na možnost páchání majetkové trestné činnosti
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
8
Upozornění na možnost páchání majetkové trestné činnosti
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
9
Upozornění na možnost páchání majetkové trestné činnosti
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
10
Pozvánka na předvánoční zážitkový zájezd
Upozornění na možnost páchání majetkové trestné činnosti
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
11
Upozornění na možnost páchání majetkové trestné činnosti
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
12
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
13
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
14
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
15
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
16
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
17
Pozvánka k setkání u vánočnímu stromku
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
18
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
19
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
20
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
21
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
22
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
23
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
24
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
25
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
26
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
27
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
28
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
29
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
30
Výstava historických betlémů v Regionálním muzeu Mělník
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
31
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
1
Vánoční otevírací doba - restaurace Na Knížecí
Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > Ochrana osobních údajů (GDPR)

Ochrana osobních údajů (GDPR)

Obecná informace o zpracování osobních údajů

Obec Dolní Beřkovice (dále jen „Obec“) zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „GDPR“). Obec je správcem (v některých případech i zpracovatelem) Vašich osobních údajů.

Kontaktní údaje správce:

Obec Dolní Beřkovice, se sídlem OÚ, Klášterní 110, 277 01, Dolní Beřkovice
telefon: +420 692 034
e-mail: podatelna@dolniberkovice.cz
ID datové schránky: a3bbvbx

Účel zpracování osobních údajů

Obec jako správce osobních údajů zpracovává osobní údaje zejména za účelem výkonu samosprávy.

Právní základ zpracování osobních údajů

Osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány, pokud je zpracování nezbytné:

• pro splnění právních povinností, které se na Obec vztahují (např. vyřizování podnětů a žádostí o informace),

• pro splnění smlouvy mezi Obcí a subjekty těchto osobních údajů (např. poskytování dotací, převod nemovitostí),

• pro splnění úkolů ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým je Obec pověřena (např. kontaktní údaje členů orgánů Obce pro zajištění komunikace s občany),

• pro ochranu práv a oprávněných zájmů Obce, jako je ochrana osob a majetku města, ochrana života a zdraví osob.

Ve výjimečných případech jsou osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě uděleného souhlasu subjektu údajů, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev vůle subjektu údajů a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Další informace

Osobní údaje nejsou předávány jiným osobám, pokud povinnost jejich předání orgánům, úřadům či institucím není Obci uložena zvláštním právním předpisem anebo k tomu subjekt údajů neudělil souhlas. Při zpracování osobních údajů Obcí nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do práv či oprávněných zájmů občanů. Osobní údaje jsou zpracovávány pouze v nezbytném rozsahu a po nezbytnou dobu, které je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě. V souvislosti se zpracováním osobních údajů má subjekt údajů právo na přístup ke svým osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle GDPR. Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními GDPR. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Obec na základě povinnosti uložené jí obecným nařízením podle článku 37 odst. 7 GDPR jmenovala pověřence pro ochranu osobních údajů, který plní úkoly dle článku 39 GDPR a pro Vás je kontaktní osobou pro řešení Vašich dotazů, požadavků nebo žádostí.

Kontaktní údaje pověřence pro ochranu osobních údajů:

Mgr. Václav Šmíd
Tel. +420 776 661 186
e-mail: info@milwen.net